ABOUT US

The only thing we like better than talking about food is eating !!

Onze missie: het creëren van geluksmomenten voor onze gasten in een moderne, sfeervolle setting met goed eten en drinken en een goede service.

We delen onze passie voor eten en drinken met veel liefde met onze gasten en creëren daarmee ook een toegevoegde waarde in de vorm van kennisoverdracht. We bieden onze medewerkers een fijne werkplek waar aandacht is voor elkaar en ruimte voor ontwikkeling en groei.

Ook houden we wel van een beetje controverse en een beetje contrast. Dat zie je terug in de naam. En ook in de kaart. Maar wat denk je van het oude pakhuis waar we zitten aan de Piushaven met haar toffe industriële uitstraling. Deze urban look mixt fantastisch met de warme sfeer van het interieur en natuurlijk het warme ontvangst van de gasten. Het wordt een ontmoetingsplaats (Club) voor mensen. Beetje rauw, divers, vernieuwend, net als de stad Tilburg, maar vooral ook erg sfeervol. We richten ons op de borrel en diner in een urban en kosmopolitische uitstraling. Geopend van donderdag t/m zondag. Jolie is Frans voor blij en vrolijk, maar ook de tweede naam van het dochtertje van Onno.

KIP & KRAB

Keep it simple. Geen ingewikkelde menukaart. Maar eigenlijk alles tussen kip en krab. Door de hele menukaart vind je gerechten met beide producten terug. Alles van uitzonderlijke kwaliteit en verrassend lekker.

REIS DOOR DE WERELD

Club Jolie rolt voort uit de band tussen Onno en Marvin. Ze werken al een paar jaar samen. ,,We hadden meteen een leuke klik, onze visie op eten en drinken zit op één lijn. Dit is een concept waar we allebei onze energie in kwijt kunnen. We nemen onze gasten mee op onze reis door de wereld. Hebben zelf ook al veel gezien van de wereld. We delen onze ervaringen en serveren gerechten uit alle windstreken. Voor ieder wat wils, alles vers bereid en met de echte lokale smaken.

STREETFOOD

Eten van de straat. Snacken uit het vuistje. Gebaseerd op echte lokale smaken. Er is ook een aparte streetfood-kaart voor bij de borrel. Op alle manieren opgediend, behalve op een bordje. Uit alle windstreken. Streetfood zegt veel over de smaken uit de verschillende regio’s. Lekker met een blikje bier in je hand!

eten en drinken bij club jolie tilburg

THE BRUNCH CLUB

Join The Club! Wie houdt er niet van? Zondagochtend op het gemak wakker worden. En dan aanschuiven voor een heerlijke en gevarieerde brunch. Onze chefs serveren iedere zondag een uitgebreid brunch buffet met heerlijke salades, beleg, broodjes croissants en nog veel meer. Koffie en thee onbeperkt en inclusief! Of toch een glas bubbels? Kan ook.

Prijs bedraagt EUR 18,50 p/p voor volwassenen en EUR 9,50 voor kinderen onder de 12 jaar. Glas champagne EUR 5,- Reserveren verplicht.

THE CLUB

Is it Friday yet??!! Gezellig nog even blijven borrelen of gewoon een gezellig avondje uit? Voor diegene die geen zin hebben om nog het drukke centrum in te gaan en juist lekker willen blijven hangen, komt er iedere vrijdag van 22:00u – 02:00u  een DJ lekkere beats draaien. Geen harde (house)muziek maar lekker lounge & chill music.  Beers, wines, cocktails, bites & beats. What’s to want more?

CHEF’S TABLE

Ga je mee op reis? Gebaseerd op het populaire Netflix programma serveren iedere laatste woensdag van de maand een speciaal menu uit een vooraf bepaald land. En jullie mogen mee bepalen welk land. Op deze avond serveren onze chef’s een speciaal menu met gerechten uit dat land. Altijd 4 gangen en eventueel met bijpassend wijn arrangement.

Iedere laatste woensdag. Kosten bedragen EUR 39,50 p/p + wijnarrangement EUR 17,50 p/p. Enkel op reservering. LET OP! Geen a la carte op deze avonden.

FAMILY CLUB

Kip met friet! Voor jong en oud. Net voor Studio Sport op zondagmiddag/avond. Iedere laatste zondag van de maand tussen 16:00u-19:00u serveren we onze heerlijke kippenbout met friet voor de ouders en huisgemaakte kip nuggets met frietjes voor de kleintjes. Prijs ouders EUR 17,50 incl. 1 consumptie. Prijs voor de kleintjes EUR 7,50 incl. 1 consumptie.

JOIN THE CLUB